söndag 29 januari 2012

ettusenetthundratjugosex

Det enda jag nog tänkte visa från stockholm var de ytterst få bilderna jag tog från trafikolyckan. Sen ska jag hänga upp tvätt och sova. Men trafikolyckan då, det började med att vi körde ner i en tunnel och fastnade.
Lugnet före stormen, de flesta trodde väl att det var kö så vi satt och pratade på i bussen. Markus var väl den som fick lite liv på det hela när han lyssnade på radion och hörde att det hade hänt en olycka och att man skulle utrymma bilar och bussar så fort som möjligt.

Såhär såg det ut bakom oss innan vi gick ut ur bussen. Fullt.

Det vita molnet man ser är ingången till tunneln. När vi gick ur bussen och kollade neråt såg man inte ett smack, röken var så tjock. Halsdukar åkte upp och täckte alla möjliga andningshål och vi sprang (några i panik) mot nödutgången. 

Kom ut, några i ren panik, några lugna, några tyckte det var lite spännande (däribland jag).

En liten del av skaran som fick lämna sina bilar och en polisbil. Det som hade hänt var att en bil hade börjat brinna bara lite längre fram än där vår buss var och det var kanske risk för att den skulle explodera. Snacka om änglavakt. Men ja.. mer spännande än så var det inte. Och alla lever, tack och lov.
godnatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar