torsdag 28 juni 2012

ettusenfemhundrafjorton

musik: Of Monsters And Men – King And Lionheart
Tumblr_m67k8quhib1qzi8ujo1_500_large
click on image for source
I sommar vill jag läsa. Mycket. Ligga i solen och läsa, läsa på kvällen, läsa vid frukosten. Jag ska läsa. Men jag vet inte vad. Så jag behöver boktips. Tar typ 30 sekunder att lämna en kommentar så snälla gör det. Jag behöver böcker för i sommar och för att ta med till usa. Tipsa tipsa tipsa. hej hej

3 kommentarer:

  1. malin forser :)28 juni 2012 kl. 13:23

    1.Frost av maggie stiefwater är bra, fast jag läste den på engelska o då var den riktigt bra! :)
    2.Lilla prinsen av Antoine de Saint Exupéry
    3.Möss och människor av john steinbeck
    4.Zlatan-boken är väldigt bra!
    5.Sofies värld av jostein gaarder

    Helt annorlunda böcker, jag vet, men dom är bra!
    Puss o kram!

    SvaraRadera
  2. Harry Potter är det bästa! Men annars så: Kapitulera omedelbart eller dö, den är himla fin!

    SvaraRadera
  3. 1. Haruki Murakamis böcker är fantastiska. Vardagliga, detaljrika OCH vackert surrealistiska. Älskar "sputnikälskning". Det är nog min finaste bok.
    2. Det här är allt - Cordelia Kenns kuddbok av Aidian Chambers (lånade den på bibblan för tre år sen. Har inte fått några böter än och tänker behålla den tills vidare!!! aslång. Lite knepig i mitten men underbar. Läser den för miljonte gången. Love it)
    3. Det började ännu tidigare av **** (minns ej, typ gunnar) forsberg. Den är som en fin svensk 70/80 tals film. Rakt igenom. Eller har inte läst ut den men är redan helt kär i språket, beskrivningarna och ja, allt. MMMM.
    4. Anna Gavalda är en fin fransk författare. Försöker läsa en av hennes böcker på franska nu haha. Går sådär. Men "Tillsammans är man mindre ensam" är fin och "jag älskade honom".
    5. Naiv.Super av Erland (?) Loe. Alltså. Det är nog en av de bästa böckerna som finns. Genialisk. LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS.

    POSS OG KLEM FRÅN INGRID
    (ps sweeeet att du också gillar of monsters and men! de är fabbbb. har suscribat fett många av dina spotifylistor för att du har så himla klok och bra musiksmak. Åh. Ha det super i U to the SA också. Fortsätt blogga äru rar. som sagt. puss!)

    SvaraRadera