fredag 29 juni 2012

ettusenfemhundrasexton

Mörkt vatten var inte mycket att hänga i granen, ganska långtråkig, hände inte så mycket och så var den ganska förutsägbar. Satt hela filmen och kände "nej nej nej åk ifrån den jävla ön nu!!!", men såklart gjorde dem inte det. Men bra skådespelare. Åkte hem och kollade på Charlies Angel's med modern och jordgubbar istället. 

3 kommentarer:

  1. jag tycker om dig ska du veta. jag säger det allt för sällan men det gör jag. har varit den sämsta kompisen man kan tänka sig det senaste året (och tyvär längre än så) och jag har inga ursäkter för det men du betyder så ofantligt mycket för mig. verkligen. att du ska åka till USA och vara borta i ett helt år har fortfarande inte riktigt fastnat (sen är jag ju inte den snabbaste personen i världen heller) men du ska också veta att jag är SÅHÄÄÄ(..(...).)ÄÄÄR glad för din skull och att jag aldrig är längre än ett sms bort (även om jag inte är den snabbaste personen i världen på den fronten heller) om det skulle vara så. Men jag är ledsen också, även om jag egentligen inte borde säga sånt, för vem ska komma och spela sims med mig en hel dag om inte du? och vem ska säga kloka saker om allt meningslöst funderande som jag går runt och tänker på och vem ska jag nu dela O.C med och vem ska jag låna kläder av och vem ska dra med mig på roliga saker när jag egentligen inte orkar och vem ska ge mig miljoner nya chanser som jag inte förtjänar och det här spårade ut totalt men vem ska jag umgås med om inte dig? Som är precis allt det där man vill att en vän ska vara, som är precis allt det där som jag ser upp till? Du som vågar vara dig själv?

    Ja. Du kanske inte tror på mig men jag beundrar dig någonting så sjukt mycket. Jag kan inte säga att jag är ett fan (haha) för det är man väl bara så länge man inte känner någon men alltså... näst intill. Önskar att du kunde få se dig själv i mina ögon för det gör det här mycket enklare att beskriva men jag vill väl egentligen bara säga att du är en av de finaste vännerna jag har och du har räddat mig på så sjukt många sätt som jag inte behöver ta upp nu. Men du ska veta det, att utan dig hade jag inte varit någonting alls, "en liten lort" som man säger.

    "I was Nemo, and I just wanted to come home"

    Du är bäst, och det menar jag verkligen. Vet att det är några veckor kvar men jag kommer verkligen sakna dig, och inte för att jag får låna kläder av dig då och då utan för att du är just du och för att du betyder alldeles för mycket för att jag kan låta dig försvinna så länge utan att du vet om det.

    (och du behöver inte publicera den här kommentaren om du inte vill, helt lugnt!)

    Älskar dig!! Puss

    SvaraRadera
    Svar
    1. frida jag... du är helt fantastisk. du är den som jag minst vill lämna. jag kommer inte ens försöka ge ett lika långt och fint svar för jag vet att jag inte kommer lyckas, men du ska veta (och jag tror du vet) att jag älskar dig och du är så himla bra!!! jag vet (verkligen) att jag kan vara ett riktigt pain in the ass men jag vet också att jag har rätt (tja.. oftast) när jag gör saker som får dig att hata mig lite, och jag tror du vet det också.
      Vi får ha sims-lan över skype! och eftersom vi båda har ett förhållande med våra datorer så tror jag att vi kommer hålla kontakten bra!! det är ju bara tio månader.... älskar dig, fina fina fina frida!!!!!!! ha det underbart i tunisien. (och alla mina kommentarer publiceras direkt;))
      PUSS MIN FINASTE VÄN!

      Radera
    2. (och du! jag ser upp till DIG! du är den bästa fotografen jag känner och jag önskar att jag kunde hälften av vad du kan. och du skriver som en gud, du får mig att le, du får andra att le, du är rolig och har bra humor!! (kanske tack vare mig då????) och även om jag blir skitsur ibland för att du svarar så minimalt på sms och inte svarar på alla mina frågor så är du bäst.)

      Radera