fredag 29 juni 2012

ettusenfemhundrasjutton

musik: Alexandre Desplat – The Heroic Weather-Conditions of the Universe, Part 7: After The Storm (en belt fantastisk låt från moonrise kingdom som jag ska se idag, peppen är hög!)
Tumblr_lxprphf4t01qzqao6o1_500_large
Jag hade en tanke med detta inlägget men någonstans mellan bläddrandet av moonrise kingdom bilder på weheartit och världens längsta och finaste kommentar av Frida glömde jag bort vad det var. Säkert något i stil med att jag är jättepepp på filmen! Vi hörs, hej hej

3 kommentarer:

  1. måste bara fråga, är filmen bra? funderar på att gå på bio ensam, som en dejt med mig själv och se den. må vara tråkig men vem vill inte gå på dejt med sig själv? att klä upp sig och stå framför spegeln i flera timmar, ljuga för sina föräldrar att man ska träffa en snygg pojke som röker och gillar att hångla och så köper man den största popcorn bion har och läsk för två. och så sitter man där själv med lösögonfransar, röda läppar och den finaste klänningen man har hittat. man kan skratta högt, gråta och le för sig själv utan att någon människa tittar på en eftersom det enda som lyser i rummet är filmen som allas ögon är riktade mot. (och nu fick jag lust att gå på bio med mig själv bara för att...)

    SvaraRadera
  2. skrev fel adress i förra kommentaren...

    måste bara fråga, är filmen bra? funderar på att gå på bio ensam, som en dejt med mig själv och se den. må vara tråkig men vem vill inte gå på dejt med sig själv? att klä upp sig och stå framför spegeln i flera timmar, ljuga för sina föräldrar att man ska träffa en snygg pojke som röker och gillar att hångla och så köper man den största popcorn bion har och läsk för två. och så sitter man där själv med lösögonfransar, röda läppar och den finaste klänningen man har hittat. man kan skratta högt, gråta och le för sig själv utan att någon människa tittar på en eftersom det enda som lyser i rummet är filmen som allas ögon är riktade mot. (och nu fick jag lust att gå på bio med mig själv bara för att...)

    SvaraRadera
    Svar
    1. GÖR DET! gud alltså filmen är jättebra och det var jag och min kompis plus två till som var de enda som var där tillsammans. annars var det folk som hade egentid. jag sa precis innan vi gick in i salongen att "någon gång ska jag gå på bio själv". jag tycker verkligen du ska göra det.

      Radera