onsdag 26 december 2012

ettusensjuhundratretton

Nu har jag och vår nya familjemedlem Öis firat vår första amerikanska jul, and we loved it.
Vaknade tidigt av att hela familjen var uppe och fixade frukost, såklart var jag den sista att vakna, hehe.
Kathy.
Kathy och jag hade bakat paj till hennes väninna Donna och när Donnas man kom och skulle hämta dom tappades en i golvet, det gjorde nog inte så mycket, men det gav oss alla ett gott skratt.
Ashlynn och Colton.
På kvällen kom mer av familjen över och vi hade julklappslek och spelade left right center, en lek om pengar och Taylors mamma Donna gick hem med allt! 
Men jag sörjde inte för jag fick julklapp av Susan och Ron.
Den 25e vaknade jag upp med isblandad snö utanför fönstret och höll tummarna för att det skulle bli mer. Kathy är sjuk så hon och Dwain var tvungna att åka till sjukhuset, så jag underhöll mig med jufilmer och hängde med Taylor hela morgonen.
Så kom vi hem till oss igen och det blev julklappsutdelning. För er som kommer ihåg försökte vi göra en potato gun för några månader sen, den funkade i alla fall inte så av Kathy fick vi varsin potato gun.
Fick också en mega-julstrumpa fylld med bra saker!
Runt två-tiden var det dags för lunch hos Susan och Ron och det hade börjat snöa ordentligt, I couldn't be happier!
På kvällen var det dags för lite mer julklappsutdelning. Kathy och Dwain fick paket från mamma och pappa, t-shirtarna uppskattades massor!!
Ruby blev helt galen i snön.
Sånt här får man läsa om Sverige i tidningen här borta. Såhär såg min jul ut i korthet. Idag är mycket stängt p.g.a snön och isen så vi får se vad som händer, vi kanske stannar inne i våra pyjamasar hela dagen. 
GOD JUL!

1 kommentar:

  1. GOD JUL MOA!
    Du ser ut att ha haft det riktigt bra!

    SvaraRadera