tisdag 23 april 2013

ettusenåttahundratolv

Nu har jag inte använt kameran på några dagar så vi fortsätter att kolla på vad som hänt på min instagram! Del ett, del två och del tre
1&2: Vi fick Spring Break så då åkte jag runt i stan med Kathy och Aidan. Måste visa mer bilder på stan.... Vi kom hem med en ny jättefin fisk!
3&4: Clara hade blivit lite besatt av katter så fotade Taylors katt Winston åt henne. Han är så fin (förutom när han pruttar och bajsar, då luktar hela huset illa). Och så åkte Kathy och jag på museum och klädde ut oss till gamla amerikaner. 

1&2: Köpte en drömfångare (en till min samling som nu består av fyra stycken.. heja!) och så hittade jag svampbob på Walmart.
3&4: Beundrade bilderna jag och Kathy tog i fotoautomaten och försökte se mig själv som brunett. 
1&2: Hade en jättebra kväll när jag och några kompisar åkte runt i stan där bak på en pickup truck och busade.. Och så bestämde jag och Aleigh tillslut att kolla på Batman tillsammans, något vi pratade om att göra för sex månader sen.
3&4: Fick åka och hälsa på Taylor på brandstationen och få en guidad tur. Och så dog fisken.
1&2: Prom närmar sig så jag träffade Grace för att se vad för smink jag ska ha och så provade vi prom klänningar även fast vi alla redan har skaffat varsin.
3&4: Köpte löshår och örhängen till prom, men löshåret syns för mycket så kör på au natural!
1&2: Ännu mer prom-mani!! Provade Lindsays klänningar och gosade mer med Winston. 
3&4: Taylor bjöd mig på frukost och hans föräldrar gav mig en easter basket med alldeles för mycket godis som jag bett folk ta godis ur, med tanke på att jag fick en easter basket av Kathy och Dwain också blev det alldeles för mycket godis. Och på det fick jag det svenska godiset. (mår illa av tanken på allt erhmagerhd). GUD DETTA KÄNNS SOM EVIGHETER SEN!

1 kommentar:

  1. alltså den bebisen är fortfarande den sötaste som finns i hela världen snälla ta med den hem till sverige då!!!

    SvaraRadera