måndag 6 januari 2014

ettusenniohundrasextiotvå - instagramresume 2013

Här kommer en till årsresumé fast med bilder jag lagt upp på min instagram under året.
Började med att vara sjuk, åt piller och frukt, såg en grisshow, starbucks med Andy, dagar och kvällar uppe på mount scott och fotboll.

Mer fotboll, F i engelska, ännu fler resor till The Refuge, gick på zoo med bästa värdmamma och gosade med Aiden som forfarande var rätt liten då. Och så blev det 100 dagar kvar i USA.

Klippte lugg och ångrade mig nästan direkt, fick en fisk som dog jättesnabbt, gick på museum, besökte brandstation och provade prom-klänningar.

Blev jättelurad på 1a april, fick svenskt paket, firade Aidens ettårsdag med tårtkladd, mer skola och så mer prom-grejer och sen själva prom. Fick också supergod mustaschtårta på födelsedagen!

Fick donuts och hade patriotiska naglar i skolan, gick ett color-me-run, det var senior citizen dag i skolan, hängde extra mycket med Brittney, började packa och visade mamma och pappa Taco Bell för första gången.

Var i San Francisco och var ledsen, men fint var det. Och så hem till Sverige, träffade bra människor och började jobba igen.

Började juli med att vara sjuk precis som i januari, åkte mer båt och badade mer än någon sommar på länge, solade också mycket och brände kroppen. Fick brev från militär-Brittney och saknade henne massor.

Började med att åka till Stockholm på bästa weekendresan, träffade Hanapee på way out west, jobbade klart, sprang med elsa och vann stjärnvinst på liseberg. Gick också utklädd som orienterare på orientalisk fest.

Kände mig snygg en höstkväll efter bio, älskade göteborg, hängde mer med bl.a. Agnes, åkte till Köpenhamn en helg och köpte flygbiljett för mina sista pengar tillbaka till USA. Och började med en flytta-hemifrån-låda som fick fyllas med martiniglas.


Vi hade klasskonsert i början av oktober, det var jättejättefint med gula/röda höstlöv överallt, kanelbullensdag med nya klasskamrater, förkrök hemma hos mig - och sen åkte jag ju till USA och var så pepp.

Åt ihjäl mig nästan, avskedskysstes, fyndade finklänning, 18årsfirande, piercade näsan, åt chokladboll, pluggade och göteborg blev juligt.

I december hände det mycket. Försökte boxas så ofta det gick, superpluggade inför ett matteprov och så blev det luciafiranden, julkonsert, julavslutning, julbak och julstök. Åkte till Norge och åkte skidor och så hade jag nyårsfest! Och började 2014 med att städa och äta superfrukost med bra personer!! Hejdå 2013.

/Another resume of 2013 with pictures from my instagram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar