onsdag 7 maj 2014

tvåtusenfyrtiofyra

Har ju inte alls tagit tag i amsterdam-bilderna men gör det nu! Blir många bildinlägg på rad.

Andra dagen vaknade vi upp i Amsterdam. Åt frukost tillsammans och bestämde oss för att ta en sightseeing+marknadsdag så vi gick tvärs över gatan och hyrde varsin cykel. Elin och jag provade att cyklad tandemcykel men HERREGUD vad svårt det var. Gav upp ganska snabbt. Här är för övrigt en reklam för vårt hotell!
Edvin, Gabriel, Jakob och Joel.

Vi cyklade till Waterloo market som tyvärr inte alls var så rolig eller billig. Fanns en kilo-second hand bredvid som var jättedyr men hade fina grejer! Tips om man är redo att spendera lite pengar på 2hand!

Cyklade vidare till Flower market som var SÅ fint. Precis som Hanna<3

Adina babe.

Love

Michelle och Hanna.
Typisk amsterdam-bild!

Här är hela gänget jag umgicks med första dan! Cyklade på som sjutton när vi insåg att cyklarna snart skulle lämnas tillbaka, inte så kul att få betala mer avgift men innan det hann vi besöka Red light distrikt. Obehagligt är väl bara början på hur det ska beskrivas.

Elsa!

Efter att ha sett så mycket av stan vi hann med åkte vi till supermarket och köpte middag och vin, sen hängde vi lite i vårt rum innan det var förfest i Hanna och Elsas rum. Gick på happy hour och sen ut för att upptäcka Amsterdams nattliv som inte var så jättefräscht en måndag. Gratis inträde och gratis drinkar fick man i alla fall, och så nattmat på Burger King. Blev bra ändå och mina roomates var lite för trötta morgonen efter när jag gick upp tidigt för att gå med alla andra till Anne Franks hus! Visar dom andra dagarna en annan dag. herrå!

/Pictures from our second day in Amsterdam! We rented bikes for a few hours and visited Waterloo market and the Flower market. Waterloo was expensive and I didn't find anything interesting, the Flower market on the other hand was beautiful! Went for a sightseeing around town after and hurried back to return the bikes in time. After buying yoghurt and wine for dinner we had a little pre-party in Hanna and Elsa's room with a lot of other people. Went out to explore Amsterdam by night but it wasn't much to see, free entrance and drinks though! I'll post more pictures some other time. see ya!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar