fredag 25 april 2014

tvåtusentrettioåtta

Nu har jag orkat ta mig igenom bilderna från första dagen på amsterdamresan! Så här kommer jättemånga bilder (som typ alla som läser min blogg redan sett hos Hanna säkert men jaja här kommer en annan version).
19.00 på lördagen sprang vi för att ta plats längst bak i bussen.
15 timmar senare var vi framme i Rotterdam och det var SÅ VÅRIGT!!!!
Och så fastnade vi i ett maratonlopp med hur mycket människor som helst.
Snygg-Adina.
Vi lastade av väskor i Svenska Kyrkan där kören skulle ha konsert på kvällen men vi fick några timmar ledigt innan. Vi sträckte på benen efter allt stillasittande och hittade en park med massa fina träd och roliga fåglar. Här va tre storkar.
Alltså HANNA OCH GABRIEL SÅ SÖTA!
Hanna med Gabrielx2, lilla familjen.
 Sen gick vi på lite upptäcksfärd och hittade en svart tomte med buttplugg-liknande gran i handen.
Hängde med Adrian, Hanna, Gabriel och Gabriel ett tag.
Kom till hipsterkvarter som var jättefint och Gabriel var jättefin där också.
Gick tillbaka mot kyrkan och hittade en liten gräsplätt med wifi och massa sol i lä som vi stannade på. Sen anslöt sig flera från vårt bussgäng. Här är Linda, Theo och lite av Ruben.
Lovis.
dessa söta<3 simon, agnes och ruben!
 Inne i Svenska kyrkan var det så himla fint!!!!!!! Sen skulle kören repa så Elin och jag som inte är med gick på upptäcksfärd åt andra hållet och det började med denna utsikten. Ahhh ville bo där för det var så fint med en liten å som sträckte sig vid husen.
Elin.
TITTA!?#!/#(
Så blev vi bjudna på mat av kyrkan, kören hade en jättefin konsert och så satte vi oss i bussen igen och åkte en timme norrut och kom till Amsterdam!

/Pictures from the first day on our trip to Amsterdam. We arrived in Rotterdam and got the whole afternoon free so we walked around exploring and looking at the beautiful city. Then the chamber choir had a concert in the Swedish Church before we left for Amsterdam. More pictures are coming!

2 kommentarer:

  1. finaaaa!!!
    ps taggen för imon mhm ja

    SvaraRadera
  2. varför tar du/ni/alla du umgås med så fina bilder????????????

    SvaraRadera